Horoskop za jul

Leto i odmori su u punom jeku, trudite se da iz ovog perioda izvučete maksimalnu korist…

OVAN (21. 03 – 20. 04)

POSAO – Tokom ovog meseca bićete veoma aktivni. Uspeh postižete radeći stvari na drugačiji način od uobičajenog. Novca će biti, ali morate veoma voditi računa, jer bi se moglo desiti da bračni partner ili neko iz porodice potroši sve što zaradite. Kraj meseca donosi stabilizaciju.

LJUBAV – Još uvek nestabilno i turbulentno kada su brakovi u pitanju. Nikako da povežete osećanja i da napravite ravnotežu. Upuštate se, ako ste u braku, u tajnu vezu, a ako ste slobodni – u zabranjenu vezu.

ZDRAVLJE – Opekotine od sunca, čuvajte se.

BIK (21. 04 – 20. 05)

POSAO – Period rasta u društvenim sferama sa velikim šansama da, ako ne radite, uspete da dobijete posao u javnom sektoru. Energični ste i ambiciozni, što će vas i dovesti do određenog statusa ili položaja ako radite. Veoma je bitno da prihvatite svaku ponudu po cenu i da vam se ne sviđa.

LJUBAV – Bračni odnosi u ovom periodu postaju nekako detinjasti i ponašaćete se kao da ste tek na početku veze, što će vas prilično osvežiti. Slobodni ulaze u vezu sa osobom mnogo mlađom od sebe.

ZDRAVLJE – Problemi sa varenjem. Imajte kod sebe probiotik…

BLIZANCI (21. 05 – 20. 06)

POSAO – Nestabilno stanje u oblastima novca i profesije, što ne znači da novca neće biti, ali ćete biti skloni trošenju, što situaciju čini nestabilnom. Jako ste širokogrudi, čak previše. Kraj jula donosi olakšanje i ubrzan oporavak kao i velike šanse da vam posao postane zadovoljstvo.

LJUBAV – Skloni ste da radite krajnje neobične stvari samo da biste privukli nečiju pažnju, bili u braku, vezi, ili ne. Razlika je u tome što partner to neće tolerisati… Slobodni će naći ljubav svog života!

ZDRAVLJE – Infekcija bešike.

RAK (21. 06 – 22. 07)

POSAO – Imate vrlo inovativne i kreativne ideje, a vaša tendencija u julu da sve stvari učinite savršenim, pomoći će vam da napredujete u poslu i profesiji. Sposobnost da sve uradite do detalja učiniće vas, na neki način, važnom osobom na poslu.

LJUBAV – U bračne odnose se vraća ljubav. Preselite širokogrudost sa posla i društva na partnera i biće dobro. Slobodnima u život, hteli ili ne, uplovljava Ovan. Vreme je za odmor…

ZDRAVLJE – Pritisak će vam varirati, ali nije ništa opasno.

LAV (23. 07 – 22. 08)

POSAO – Uspešan period koji će karakterisati direktna srazmera između uloženog napora i prihoda. Što marljivije budete radili, bolje ćete zarađivati, ali i obratno. Imate jedan cilj pred sobom, a to je uspeh, koji ćete nastojati da ostvarite, ako treba, i bezobzirno.

LJUBAV – U brakovima i vezama postoje velike razlike u shvatanjima koje ne uspevate da izgladite, a vaš ultrakritički karakter uvek iznova kvari stvari. Osećate prezasićenost.

ZDRAVLJE – Nervni sistem vam je na ivici popuštanja.

DEVICA (23. 08 – 22. 09)

POSAO – Period otvorenih mogućnosti i akcije. Doći ćete do posla, ili ste već na takvom poslu i prilikama koje će vam obezbediti prilično lepe zarade. Očekujte uspeh u pravnim poslovima ili rešavanjima. Moguće duže putovanje ili produženo letovanje.

LJUBAV – Slobodni bi mogli upoznati osobu za koju će vam svi govoriti da ste kao stvoreni jedno za drugo, što i jeste tako. U braku je ljubav naglašena, pa ni neprekidne prepirke ne mogu da vas razdvoje.

ZDRAVLJE – Bilo bi dobro da uradite ultrazvuk abdomena, kod nekih Devica je moguć nastanak kamena u žuči…

VAGA (23. 09 – 22. 10)

POSAO – Malo ste brzopleti, ali to neće izazvati greške i gubitke. Bar ne velike. Imaćete dobru kontrolu nad prilivom novca, pogotovo ako se radi o porodičnom prilivu novca. U periodu 15. do 22. jula očekujte sigurne novčane dobitke. Odlazak na put može biti spoj lepog i korisnog. Napredovanje je sigurno.

LJUBAV – Bračne odnose i veze odlikuje ljubav, ali prisutna je ćudljivost. Slobodnima kraj perioda donosi početak velikih mogućnosti i šansi.

ZDRAVLJE – Sunčanica; dakle, šešir na glavu!

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

POSAO – Ako ste bez posla dobićete lepu priliku za zaposlenje, a ako ste zaposleni, šansu da u dužem vremenskom intervalu ostvarite svoje ciljeve. Možda vam na početku neće izgledati povoljno, ali pristanite na uslove koje stave pred vas. Bitno je da istrajete. Isplatiće se.

LJUBAV – Ako razmišljate o braku, budite spremni da će se vrlo brzo javiti jaka potreba za slobodom i nezavisnošću, bez obzira na trenutna jaka osećanja i emocije. Isto je i u brakovima i u vezama.

ZDRAVLJE – Dvanaestopalačno crevo, možda nije čir ali nervoze svakako ima…

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

POSAO – Suviše ste emocionalno uključeni u svoj posao, pa ne uspevate da koristite logiku. Sprema se period u kome će vam biti potrebno mnogo strpljenja, taktičnosti i spremnosti da u nečemu popustite, da biste uspeli u onome što želite. Čuvajte i novac i posao.

LJUBAV – Preterano ste stidljivi a to, ako ste slobodni, neće dovesti do veze. Veze koje već neko vreme traju, pretvoriće se u brakove. U brakovima je opušteno, ali nekako rutinski.

ZDRAVLJE – Ne činite nagle pokrete, postoji mogućnost da povredite leđa.

JARAC (22. 12 – 19. 01)

POSAO – Tokom ovog perioda iskoristite upadljivu ličnost i jedinstven karakter za lični angažman i rad sa javnošću. Mnogima će očekivanja biti ispunjena. Bitno je da malo ubrzate tempo, ne budete statični i fiksirani i da odstupite od predrasuda. Put planirajte do 15. jula. Dobitak na samom kraju meseca, možda u prvoj polovini avgusta.

LJUBAV – Ako ste slobodni, postoji jaka verovatnoća da se čvrsto vežete u ljubavi. Ako ste u braku, zajedno uživate u postignućima.

ZDRAVLJE – Krvni pritisak vam varira.

VODOLIJA (20. 01 – 18. 02)

POSAO – Usmereni ste na rešavanje problema i ne birate ni način, ni sredstva kako da do rešenja dođete. Cilj će u ovom periodu opravdati sredstvo. Ne zanima vas šta ćete raditi, već isključivo da zaradite, što ćete i uspeti. Mnogima se smeši nekakav rukovodeći položaj.

LJUBAV – Sami želite slobodu, ali je dozvoljavate i poštujete i partnerovu želju za istom. Iskreni ste i otvoreni. Ako ste slobodni, sve su manje šanse da to i ostanete.

ZDRAVLJE – Noge vam otiču od vrućine.

RIBE (19. 02 – 20. 03)

POSAO – Finansijski uspešan period, kada ćete se napokon izboriti za svoje mesto pod suncem. Dobijate hrabrost i shvatate da možete biti drugačiji i da možete izneti svoje ideje. Pred vama je početak uspona. Od 12. do 20. jula rešavate jedan poprilično važan problem.

LJUBAV – Ako ste u braku ili vezi, oboje želite nezavisnost i dolazi do dogovora kako to i sprovesti u delo. Bićete raspoloženi za flert i neobavezna viđanja.

ZDRAVLJE – Zglobovi, malo ih prištedite…