Horoskop za jun

Sjajan i lep mesec je pred nama, samo je potrebno da se koncentrišemo i iz potencijalnih mogućnosti izvučemo maksimum

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao – Situacija na poslu je mnogo bolja. Napokon je došao trenutak da i vi predahnete i uživate u plodovima svoga rada. Odlično ste se pokazali u poslednja dva meseca i umnogome ste povećali svoj reiting na poslu (mada toga i niste svesni). To će biti bitno za vašu karijeru.Možete malo da se povučete i sačekate povoljan period za novi poslovni poduhvat. Nezaposleni ovnovi će imati šansu da dobiju posao.

Ljubav – Imate više ponuda nego ikad. Izgleda kao da zračite nekom posebnom energijom koja privlači sve oko vas. Ako ste u vezi, čuvajte se iskušenja, a ako ste sami, eto prilike da upoznate budućeg partnera.

Zdravlje – Osećate se bolje nego ikada.

BIK (21.4 – 20.5)

Posao – I dalje vam sve ide kako ste planirali. Izgleda da ste neumorni, a vaše dobro raspoloženje je inspiracija svima koji su vam u blizini. Oni koji rade u uslužnim delatnostima (naročito ako im je hrana u ponudi) imaće mnogo posla. Studenti treba tokom narednog perioda da uče jer su aspekti za koncentraciju odlični. Nezaposleni još uvek i ne žele da rade.

Ljubav – Dobar sa partnerom je samo odskočna daska za sve ostalo. Ipak još vam nije vreme za brak. U svakom slučaju, imaćete zabavnu i lepu nedelju.

Zdravlje – Moguće variranje pritiska zbog nervoze.

BLIZANCI (21.5 – 20.6)

Posao – Situacija je još uvek napeta i zato ste nervozni i neraspoloženi. Moraćete da radite ono što, u stvari, nije vaš posao jer zamenjujete kolegu koji je na bolovanju. ili na odmoru To će biti još jedna kap u već prepunoj čaši pa treba da se kontrolišete da ne se biste sukobili i sa najbližima.

Ljubav – Mada je situacija bolja nego na poslu, nećete moći potpuno da se opustite i uživate sa partnerom. Ipak, treba da se trudite da vam trenuci sa njim budu lepi jer vas već sutra na poslu očekuje naporan dan. Oni koji su još uvek sami će možda tokom vikenda upoznati veoma interesantnu osobu.

Zdravlje – Nervi vam popuštaju.

RAK (21.6 – 22.7)

Posao – Dobar period za novi posao, što je naročito je važno za privatnike. Mogućnosti su inzvaredne pa ovaj period treba maksimalno iskoristiti. Moguće je i da odete nekoliko puta na kraći službeni put ako se bavite poslom koji to zahteva. Za one koji rade u svojoj kući biće dosta posla, a nezaposlenima »stoji« da će preko nekog od članova porodice naći posao.

Ljubav – Trenutno se najbolje osećate u kući i u njoj ćete sa svojim partnerom provesti najlepše trenutke. Uživanje će biti obostrano. Ni jedno od vas neće biti raspoloženo za izlaske. Prema tome, samo nastavite.

Zdravlje – Povećanje telesne težine oslabiće vaš imunitet.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao – Našli ste se u nebranom grožđu. Na radnom mestu su vas drugi doveli u nepriliku. Ipak, nisu to učinili namerno, već je situacija »ispala« takva. Sve će se vrlo brzi rešiti jer je u pitanju je samo nesporazum. Potrudite se da ne uđete ni u kakav sukob jer bi se kasnije zbog toga kajali. Već krajem nedelje će se situacija popraviti.

Ljubav – Na pomolu je nova veza a osobu koju ćete sresti do sada niste videli. Upoznaćete je na potpuno neočekivan način i sa njom ćete imati strasnu avanturu. Ipak, nemojte se nadati nečem ozbiljnijem. Ako ste pravi avanturista, ovo će za vas biti veliki izazov.

Zdravlje – Odlično, osim glavobolje ako se previše izlažete sunčevim zracima.

DEVICA (23.8 – 22.9)

Posao – Stalno vam se neko meša u ono što radite, što vas nevira i remeti vam koncentraciju. Iako ste već nekoliko puta naglasili da volite da radite sami, neki još uvek to ne shvataju ozbiljno. Ovoga puta morate da budete malo ubedljiviji i odlučniji da biste se izborili za ono što želite.

Ljubav – Partner vas nervira jer od vas zahteva preveliku odanost. Iako ste mu veoma odani, konstantno to morate i da mu dokazujete. Morate sa njim da razgovarate da bi shvatio da neke stvari treba da se osete, ne stalno da se dokazuju. Možda će se u početku buniti, ali će ipak shvatiti šta vam smeta.

Zdravlje – Problemi sa varenjem zbog uznemirenosti.

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao – Još uvek su vam zvezde naklonjene a tako će biti i tokom celog juna. Jednostavno rečeno, sve vam ide od ruke i svemu što započnete »stoji« uspeh. Zato budite istrajni u nameri da dođete do cilja. Ukoliko se bavite dizajnom, umetnošću ili možda imate »salon lepote«, imaćete pune ruke posla.

Ljubav – I dalje je sve u najboljem redu. Lepo ćete se provoditi, posećivati žurke, zabave i sl. Za one koji su sami naredni period je idealan za upoznavanje, naročito tamo gde je neka zabava.

Zravlje – Vage sklone oboljenjima bubrega treba odu na kontrolu.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao – Sukobićete se sa nekim kolegama jer imate osećaj da vas niko ne voli, a svi oko vas su pomalo naelektrisani. Idealna atmosfera za svađu. Zato kontrolišite svoju impusivnost. Ona umanjuje i vaše radne sposobnosti. Uskoro će situacija će biti mnogo bolja.

Ljubav – Najzad je i vaš partner shvatio da ne može da bude toliko posesivan i ljubomoran. Uspeo je nekako da vam dozvoli više slobode. U stvari, shvatio je da bi vas, u suprotnom, verovatno izgubio. Više niste mogli da trpite njegovu konstantnu kontrolu. Sada će vaš odnos biti mnogo bolji.

Zdravlje – Čuvajte se infekcije.

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao – Situacija je bolja nego što ste očekivali. Sada je vreme da se i vi malo više angažujete. Morate da prionete na posao. Oni koji čekaju neko unapređenje, imaju šanse i da ga dobiju. Nezapolseni će imati priliku da nađu posao sredinom juna, a studenti će u junskom roku položiti prijavljene ispite.

Ljubav – Čekaju vas mnogeavanture. Pojaviće se u isto vreme nekoliko osoba koje će biti zainteresovane za vas. Možda nećete znati šta da radite, ali je najverovatnije da ćete proveriti koja ponuda je najbolja. U stvari… koje dve ponude su najinteresantnije. Za njih ćete se i odlučiti.

Zdravlje – Neumerenost u jelu i piću loše utiče na vaš organizam.

JARAC(22.12 – 19.1)

Posao – Svi su se, kao i obično, oslonili na vas i očekuju da vi uradite sve. Morate da ih upozorite da i oni treba da se bar malo angažuju jer je posao zajednički. Vaša je greška što ste ih navikli da uvek možete da uradite najveći deo posla i to najbolje, ali je i vreme da se situacija promeni. Iako ste karijerista i veoma odgovorni, ne znači da drugi to treba da koriste.

Ljubav – Imate stabilnu vezu, samo treba da se potrudite da »razbijete« svakodnevicu nekim izlaskom. Na primer, na romantičnu večeru. Vašem partneru bi se ova ideja dopala.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA (20.1 – 19.2)

Posao – Sve vam je postalo monotono i već viđeno, pa osećate neodoljivu potrebu da radite nešto drugo. Ipak uslovi još uvek nisu sazreli. Morate da budete strpljivi i sačekate pravi trenutak. Možda ćete biti malo nervozniji pa se potrudite da vaše kolege to ne osete. Iako ste vrlo druželjubivi, sada ćete želeti malo da se izolujete. Kontaktirajte samo sa proverenim osobama.

Ljubav – Sve se odvija po navici i to će uskoro početi da vam smeta. Nedostaje vam uzbuđenje, avanture. Budite optimista i neke pozitivne ideje će već doći. Mogli biste da sa partnerom za vikend odete u neko mesto u kome niste bili. Promena bi i jednom i drugom prijala.

Zdravlje – Nervoza, povišen pritisak i glavobolja.

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao – Nešto se menja u vašoj radnoj sredini i verovatno ćete i vi biti uključeni u nova dešavanja. Moguće je i da ćete promeniti radno mesto, ne i firmu u kojoj ste zaposleni. U svakom slučaju, ove promene će vam prijati. Biće vam mnogo bolje a i sa novim kolegama ćete se bolje razumeti i slagali jer će biti otprilike vaših godina.

Ljubav – Partner pokušava ponovo da zadobije vaše poverenje koje je poslednjih dana izgubio. Očajan je i stvarno vas voli pa treba da mu pružite šansu da se »popravi«. Možda ste i vi malo ozbiljnije shvatili neke stvari nego što je trebalo. Zato, budite malo tolerantniji.

Zdravlje – Cigarete i kafa ne prijaju vašem organizmu.