Horoskop za maj

Ovo je mesec koji je započeo kišom, ali će se završiti suncem… Isto tako, tokom maja, imaćete prilike da potpuno preokrenete situaciju u svoju korist…

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao – Siti ste toga da većinu vremena provedete na poslu. Iako vam novac omogućava solidan život, kojeg se nikada ne biste odrekli, shvatate da gomilanje novca ne znači mnogo ako je u njemu nemoguće uživati. Pokušajte bolje da se organizujete. Možete, samo je potrebno da se oslobodite nekih navika.

Ljubav – Iako ste prezauzeti poslom, trebalo bi višepažnje da posvetite ljubavnom životu. Ovo je izvrstan period. Tek sada shvatate šta propuštate kad svoje vreme kompletno posvetite poslu. Moguće su ljubavne avanture, kao i puno uživanja sa osobom sa kojom ste u vezi.

Zdravlje – Odlično se osećate i mislite da nemate problema. Ipak, izmerite pritisak…

BIK (21.4 – 20.5)

Posao – Već duže vremena imate probleme koje nikako ne možete da rešite. A baš ovaj maj je u vašem slučaju izuzetno povoljan za razrešenje svih problema. Dani će biti jedan drugom slični i pomalo monotoni, ali uspešni. Nemojte da budete malodušni i depresivni što vam se ne dešava ništa “burno”…

Ljubav – Osećate kao da se partner od vas distancira. Imate pravo. Razmislite da li je vaše ponašanje dovelo do toga. Greška koju ste skoro napravili a niste je primetili, uzrok je takvog ponašanja. Treba da razgovarate i da razrešite problem.

Zdravlje – Problemi sa migrenom ili sinusima. Moguća prehlada.

BLIZANCI (21.5 – 20.6)

Posao – Koncentraciju na poslu vam remeti osoba na koju ne možete prestati da mislite. Svi se pitaju šta se sa vama događa i zašto ste toliko odsutni. Obratite više pažnje na ono što radite, jer se takva rasejanost može odraziti na posao.

Ljubav –Zaljubili ste se, a veza nikako da se ostvari. Iako za to postoje realne šanse, čekate da druga osoba napravi prvi korak. Ne bi bilo loše da i vi pokažete makar deo onoga što osećate. Tako ćete samo ubrzati situaciju. Pojedini Blizanci ne žele da se upuste u neke dublje varijante, jer trenutno više vole da budu sami. Ako ste iz te priče, pazite da ne ostanete sami zauvek!

Zdravlje – Osećate se odlično, ali ste zbog emotivnog stanja pomalo iscrpljeni i napeti.

RAK (21.6 – 22.7)

Posao – Na radnom mestu uživate. Napokon vam nije teško da ustanete rano, jer je na poslu situacija izuzetno dobra. Zadovoljni ste kolegama, kao i samim poslom. Tako že i ostati tokom celog maja.

Ljubav – Na vašem licu se vidi da ste zadovoljni. Dosta vremena provodite sa osobom koju volite, što vas čini izuzetno srećnim. Sredinom meseca može doći do sitnih neslaganja oko nekih stvari, pa ćete biti malo uznemireni. Ovaj problem će trajati samo jedan dan, a onda će se sve vratiti na staro. Nema razloga za brigu.

Zdravlje – Obratite pažnju na rok trajanja namirnica koje jedete, jer možete imati manja trovanja.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao – Vaša kreativnost će kulminirati ovog maja. Puno uspeha na poslu, kao i neočekivani finansijski dobitak su nešto što će vas stvarno ispuniti. Napokon je došlo vreme u kojem će vam, po pitanju posla, sve ići od ruke. Dobra finansijska situacija.

Ljubav – Veza u kojoj se nalazite izuzetno brzo napreduje. To vas je iznenadilo, ali vam istovremeno i prija. Iako do sada niste razmišljali o zajedničkom životu, možda je sada pravi trenutak za to. Za Lavove koji su u braku – stabilno i prijatno.

Zdravlje – Imate odličan imunitet, tako da vam zdravlje neće biti ugroženo.

DEVICA(23.8 – 22.9)

Posao – Dok završavate jedan posao, već vam se nudi drugi. Ovo je odličan period da se novac malo nagomila i uštedi. S obzirom na to da ste Devica, ovo ćete maksimalno iskoristiti. Poslovni uspeh vam je zagarantovan. Uz malo truda, postići ćete mnogo.

Ljubav – I ovde ćete imati dosta uspeha. Međutim, za ljubav nećete odvajati svoje dragoceno vreme, već će se takve stvari odvijati usput, samo kad bude iskrsnuo višak vremena. Do raskida veze neće doći.

Zdravlje – Iako mnogo radite, dobro se osećate. Mogući manji problemi sa bešikom.

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao – Još uvek ste rastrzani idejama koje nikako ne možete u potpunosti da ostvarite. Bilo bi bolje da manje mislite, a više se koncentrišete na ostvarenje svojih zamisli. Tada ćete videti rezultat.

Ljubav – Razmišljate o dvema osobama koje su privukle vašu pažnju. S obzirom na to da vas nijedna naročito nije impresionirala, nećete se definitivno odlučiti ni za jednu. U dubini duše očekujete neko novo poznanstvo.

Zdravlje – Napeti ste i nervozni. Bilo bi poželjno da se opustite. Gorušica.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao – Tokom druge polovina maja, dobićete više odgovornosti, što sa jedne strane iziskuje više posla, a sa druge bolji status i ugled. Kao Škorpija, sigurno ćete prihvatiti ovakav izazov i budite sigurni da nećete pogrešiti.

Ljubav – Kao da se strast sa vašim partnerom ponovo rasplamsala. Ovo je iznenadilo i vas, ali ćete biti zadovoljni što ste se opet zaljubili u osobu sa kojom ste u braku, ili u dugoj vezi. U svakom slučaju, pred vama je puno ljubavi, romantike i nežnosti.

Zdravlje – Osećate se savršeno. Ako vam se čini da nije tako, sačekajte nedelju-dve, sve će biti odlično!

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao – Ima puno stvari koje treba da završite. Znate da vas obaveze čekaju, a nikako da se pokrenete i privedete kraju ono što dugo izbegavate. S obzirom na to da će vas sve psihički pritiskati, shvatite ozbiljnost situacije, inače će vam se obaveze znatno nagomilati.

Ljubav – Nestrpljivi ste i nervozni, pa često nenamerno povređujete osobu koja je pored vas. Potrudite se da budete taktičniji i imajte više obzira prema onima koji vas vole. Jedino tako će se smanjiti konflikti.

Zdravlje – Moguće su glavobolje usled velike opterećenosti.

JARAC(22.12 – 19.1)

Posao – Izgleda da ste preterali sa obavezama. Nije dobro da prihvatate više posla nego što ste u stanju da obavite. To će samo smanjiti kvalitet vašeg rada. Drugi put se bolje organizujte.

Ljubav – Situacija je stabilna i bez ikakvih promena. Sve ide po nekoj ustaljenoj šemi. Možda će vam pomalo biti dosadno, pa ne bi bilo loše da ubacite neke novine u svoju vezu. Trebalo bi da malo više izlazite.

Zdravlje – Osećate se melanholično i depresivno. Družite se više sa pozitivnijim ljudima.

VODOLIJA (20.1 – 19.2)

Posao – Iako ste se u jednom momentu prepali da posao počinje da vam se obrušava, u drugom momentu ste dobili primamljive ponude koje su vas ohrabrile. Kad se sve uzme u obzir, finansijski rezultat koji ste planirali da ostvarite do kraja godine će biti onakav kakav ste zamislili.

Ljubav – Nemate želju za avanturama kao što ste imali pre nekoliko meseci. Ponuda za to će biti, ali vam vreme to neće dozvoliti. Ako budete birali između posla i ljubavnih avantura, sigurno ćete izabrati posao.

Zdravlje – Očekuje vas iscrpljenost i umor.

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao – Niste zadovoljni poslom i najviše biste želeli da ga promenite. Ne preduzimajte ništa do kraja leta, jer tek tada će vaš znak imati dobre aspekte za posao. Finansijsko stanje je nepromenljivo.

Ljubav – Emotivno ste prazni i osećate se izuzetno usamljeno. Čini vam se da je ovo za vas najgori maj koji pamtite… Čak iako niste u potpunosti sami, osećate se prazno, jer partner kao da nema sluha za neke vaše potrebe. Možda ne bi bilo loše da malo porazgovarate o vašem odnosu.

Zdravlje – Emotivno nezadovoljstvo ukazuje na neraspoloženje i depresije.